Gewonden bij ernstig ongeval Gieterveen

Foto: Hilvert Huizing

GIETERVEEN – Bij een ongeval op de N33 ter hoogte van Gieterveen zijn vanmiddag meerdere personen gewond geraakt.

Rond kwart voor vijf vanmiddag vond op de N33 ter hoogte van Gieterveen een ernstig ongeval plaats. Hierbij waren vier personenauto’s, waarvan één met een aanhanger, en een camper betrokken. De hulpdiensten, waaronder de traumahelikopter, meerdere ambulances en de brandweer van Gieten en Nieuwe Pekela, kwamen ter plaatse.

Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend. Er zijn meerdere gewonden. Een auto, waarin naast de bestuurder drie kinderen zaten, sloeg over de kop. Ze raakten lichtgewond. De inzittenden van de camper, een gezin met twee kinderen, kwamen met de schrik vrij. Eén persoon is met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Over de verwondingen van de andere betrokkenen is nog niets bekend gemaakt.

De N33 werd ter hoogte van het ongeval in beide richtingen afgesloten. Op de weg was het een ravage van auto-onderdelen en losse spullen. Naar verwachting wordt de weg rond half tien weer vrijgegeven voor het verkeer.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.