Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Haren

Gistermiddag om kwart voor vijf kwam door onbekende oorzaak een 24 jarige bestuurster van een Ford met haar auto in de berm langs de Boschstraße in Haren terecht. Daar botste ze tegen een boom. De auto kwam op de zijkant tot stilstand. De bestuurster bleef ongedeerd. De schade bedraagt 8.000 euro.

Papenburg

Gisteren is tussen 12.00 en 12.40 uur aan het Mittelkanal links in Papenburg, ter hoogte van een snackwagen, een op de groenstrook geparkeerde zwarte Peugeot aangereden. De auto raakte aan de linker voorzijde beschadigd. Mogelijk reed de veroorzaker van de schade in een blauwe Opel. De politie is naar hem op zoek.

Weener

In Risiusstraße zijn op 9 augustus rond drie uur in de middag verkiezingsposters vernield. vervolgens maakte de dader denigrerende opmerkingen over de partij waarvan de posters waren. De 27 jarige dader werd aangehouden. Hij verkeerde onder invloed van alcohol. Een ademtest wees 3,42 promille aan. Hij heeft de vernielingen bekend.

In de nacht van 9 op 10 augustus werd het raam van een toegangsdeur tot een appartementencomplex in de Selbiger Straße met een bierflesje ingegooid. De schade bedraagt 200 euro.

Op 6 augustus is aan de Südlicher Weg in Weener bouwafval gedumpt. De politie is op zoek naar de dader en getuigen.

Meppen

Tussen vrijdag 14.30 uur en zaterdag 10.00 uur is aan de J.D.-Lauensteinstraße een muur die dient als omheining aangereden. De veroorzaker is doorgereden. Getuigen worden verzocht de politie van Meppen te bellen.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.