Stichting Welzijn Sellingen organiseert fietstocht door Westerwolde noord

Foto: Johannes Velthuis

SELLINGEN – Gisteren organiseerde Stichting Welzijn Sellingen een fietstocht.

De activiteitencommissie had weer een prachtige route uit gezet. Ondanks het voorspelde warme weer zorgde een lekker windje onderweg voor de afkoeling. 35 deelnemers trotseerden de warmte en hebben genoten van de mooie route door Westerwolde.

Bij camping Boerenbond in Veele was de eerste stop voor koffie/thee met gebak. Daarna fietsten ze richting het natuurgebied de Gaast om uit te komen bij IJssalon Veendiep. Daar hebben de deelnemers de lunch gebruikt; soep en belegde broodjes stond op het menu. Na deze tussenstop fietsten ze langs het Veendiep naar Veelerveen. Daar was een tussenstop met een versnapering om even bij te komen van de warmte, die wel heftiger werd. Tenslotte in Vlagtwedde aangekomen werden ze nog verrast op een heerlijk ijsje. Daarna werd het laatste stukje naar het einddoel de Sprankel in Sellingen gefietst.
Al met al een prachtige dag en een pluim voor de activiteitencommissie.

Ingezonden door Johannes Velthuis

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.