Afscheid nemen van het gemeentehuis in Wedde

Foto: Hilvert Huizing

WEDDE – Het gemeentehuis in Wedde sluit per 1 september 2022. Vanaf deze datum zitten alle ambtenaren en bestuurders samen op één plek in het gemeentehuis Sellingen. Aan dit vertrek wil de gemeente tijdens de Lichtweek aandacht besteden.

Openstelling van het gemeentehuis

Op twee dagdelen in de Lichtweek is het voor inwoners mogelijk het gebouw, samen met een kleine foto-expositie, te bekijken. Zo kan voor de laatste keer het gemeentehuis worden bezocht.
Dinsdagmiddag 6 september van 13.30 – 16.00 uur
Donderdagavond 8 september van 18.30 – 21.00 uur

Lichtweek-wandeling door het gemeentehuis
Op de woensdag is er in de Lichtweek een wandeling o.l.v. geboren en getogen Wedder; Geert Kenter. Deze lichtweek-wandeling gaat dit jaar door het gemeentehuis waar onderweg de expositie bekeken kan worden. Dit is op woensdagmiddag 7 september van 13:00 – 16:00 uur. Start bij Dorpshuis De Voortgang.

Lichtshow bij het gemeentehuis
Tijdens de Lichtweek wordt ook weer het gemeentehuis verlicht. Dit jaar voor de laatste keer! De gemeente wil groots uitpakken en heeft op donderdagavond 8 september om 21.30 uur een lichtshow geregeld. Na deze lichtshow gaat symbolisch het licht voorgoed uit bij het gemeentehuis.

Burgerzaken

Het loket burgerzaken blijft voorlopig nog geopend voor inwoners van de gemeente voor het aanvragen en afhalen van hun ID bewijs, paspoort of rijbewijs.


Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.