Fietsdriedaagse Vlagtwedde start vandaag een uur eerder

Foto: Joost Verheul

VLAGTWEDDE – In verband met de weersverwachting van vandaag is de start van de derde dag van de fietsdriedaagse Vlagtwedde (woensdag 17 augustus) met een uur vervroegd. In plaats van 15.00 uur kunnen de deelnemers nu al om 14.00 uur starten, ook nu weer bij specialiteitenrestaurant De Sultan aan de Wilhelminastraat.

Uiteraard blijft er de mogelijkheid tot 18.00 uur van start te gaan. Vanzelfsprekend blijft het de eigen keuze en verantwoordelijkheid van de deelnemers vandaag de route te fietsen. Ook dit jaar is er een vierde dag waarop de deelnemers hun medaille kunnen “verdienen”. Zoals het er nu naar uitziet is de start morgen van deze inhaaldag gewoon tussen 15.00 uur en 18.00 uur.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.