Bezoekers Middeleeuws Winschoten genieten van de muziek

Foto: Jan Glazenburg

WINSCHOTEN – Dit weekend wordt door Zweep Events in het Stadspark van Winschoten, na een afwezigheid van twee jaar, weer Middeleeuws Winschoten georganiseerd. De bezoekers worden getrakteerd op een omgetoverd, sfeervol Stadspark.

Het park is gevuld met een Middeleeuws & fantasy markt en verschillende kampementen. Ook zijn er op verschillende podia muziekoptredens. Zaterdag van onder anderen: Hijos del Tercer Acorde, Prima Nocta, Comes Vagantes, Sassenachs, Kindleheart en Celtica Pipes Rock.

Zondag vinden er om 16.00 uur veldslagen plaats en is er een vurige kindervoorstelling van kapitein Ninja.

Voor het volledige programma klik HIER.

Foto’s: Jan en Catharina Glazenburg. HIER vindt u in twee delen meer foto’s.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.