Middeleeuws Ter Apel feestelijk afgesloten

Foto: Jan Glazenburg

TER APEL – Aan het eind van de middag werd Middeleeuws Ter Apel feestelijk afgesloten.

Na twee jaar afwezigheid werd dit weekend rondom het klooster weer Middeleeuws Ter Apel georganiseerd. Het thema dit jaar was: “Geneugten en genot”.

Het festival stond in het teken van de goede dingen van het leven. Feest op de markt, muziek, vertier en lekker eten. De uitbundigheid van de Middeleeuwen vierde rond het Klooster hoogtij. Er was een kampement met vele re-enactors, jaarmarkt, ridders op het slagveld, kinderspelen, workshops en muziek.

Aan het eind van de middag werd het evenement feestelijk afgesloten. Alle muzikanten en vrijwilligers verzamelden zich voor de ingang van de kerk voor muziek en dans. Hierbij werd het bestuur in het zonnetje gezet. Zij kunnen terugkijken op twee zeer geslaagde dagen!

Foto’s: Jan en Catharina Glazenburg

HIER vindt u alle foto’s.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.