Sterke mannen en vrouwen strijden om de titel N.K. trucktrekken duo (update met de uitslagen)

Foto: Jan Glazenburg

WEDDE – Vanmiddag organiseerde Stichting O.S.O. (Organisatie Sterke Mannen Oldambt) het N.K. trucktrekken in Wedde.

Vanmiddag organiseerde Stichting O.S.O. bij Café Westerwolde aan de Hoofdweg in Wedde het N.K. trucktrekken voor duo’s. De deelnemers kwamen uit heel Nederland. De tankauto van Landbouw- en Loonbedrijf Sandee werd door twee personen getrokken. Dit konden twee heren of een dame en een heer zijn.

De tankauto van 17.2 ton moest over een afstand van 20 meter worden getrokken. Veertien duo’s, bestaande uit twee heren, en drie duo’s, bestaande uit een dame en een heer, streden om de titels. In de eerste onderdelen werd de tankauto getrokken door deelnemers in een harnastouw. Na de pauze moesten de deelnemers de truck hand over hand naar zich toe trekken.

Het evenement werd mede mogelijk gemaakt door Sandee loonbedrijf Onstwedde, Cafe Westerwolde Wedde, Rudi Schipper Naadloze Aluminium Dakgoten Blijham, Keizer StainGoud metsel- voegbedrijf Scheemda, Handelsonderneming en Dienstverlening Buze Finsterwolde en FIXXLT Electra Oude Pekela.

Update met de uitslagen:

Heren: 1 Willem Rondon-Hans Kramer 2 Johnny Meijerhof-Kevin Venema 3 Rutger Engelberts-Pat Visser 4 Alex Veerbeek-Gerard Lensen 5 Gerard Cats-Joost Meijer 6 Klaas Liemburg-Andre Wijbenga 7 Erik Roelfsema-Jurrie Houwen 8 Dave Drenth-Sil Stapleton 9 Halvar Hummel-Vincent Bes 10 Martijn de Boer-Nico Adali 11 Guus Palmer-Max Gelder 12 Jack Jansen- Cees Jan Mulder 13 Jan Muurman- Jordy Muurman 14 Jesper Molema-Lars Hamberg

Gemengd: 1 Elisa Hessels-Stefan Lescher 2 Sharon Knol- Max Verbeek 3 Charina Schluter- Ricardo Schluter

Foto’s: Jan Glazenburg

HIER vindt u alle foto’s (2 delen).

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.