Nieuwe RTV Westerwolde app beschikbaar voor Android en IOS

Foto: S. de Jong

RTV WESTERWOLDE – Nadat enige tijd geleden de mobiele app van RTV Westerwolde niet meer ondersteund werd door de verschillende App-stores is het sinds begin september weer mogelijk de nieuwste versie te downloaden via de App-stores van Apple en Android.

Voor de bouw van de nieuwe apps heeft RTV Westerwolde Maenda Media gevraagd om met hun kennis en ervaring hieraan te beginnen. De IOS (Apple) versie is al enige tijd beschikbaar, maar het wachten was nog op de lancering van de versie voor Android.

In de app kunt u luisteren naar RTV Westerwolde, alle nieuwsberichten van Westerwolde Actueel bekijken, in één oogopslag het weerbericht van Jules Geirnaert lezen en contact opnemen via het ingebouwde contact formulier. De komende periode zullen er mogelijk nog enkele kleine wijzigingen mogelijk zijn, dit ter verbetering van de leesbaarheid. Ideeën zijn ook van harte welkom

Om de app te downloaden, zoek hem op in de betreffende App Store, of klik op één van de onderstaande opties.


Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.