Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Geeste

Donderdagochtend, 1 september, is om half vijf bij een ernstig ongeval op de B70, ter hoogte van Geeste, een automobiliste om het leven gekomen. Het slachtoffer reed in de richting Meppen en belandde door onbekende oorzaak met haar Opel op de linker weghelft. Daar botste ze frontaal tegen een vrachtwagen. De personenauto, met daarin het slachtoffer, brandde volledig uit. De politie probeerde haar identiteit te achterhalen. Uit de obductie is vanmorgen vast komen te staan dat het slachtoffer een 37 jarige inwoonster van Meppen is. De 39 jarige bestuurder van de vrachtwagen raakte lichtgewond. De schade wordt op 30.000 euro geschat.

Meppen

Op 1 september is bij de stofzuigerautomaat op het terrein van een tankstation aan de Lathener Straße tussen 9.20 en 9.40 een VW bus T4 aangereden. De wagen heeft schade aan de rechter zijde. De veroorzaker is doorgereden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.