Wethouder Giny Luth opent duo-expositie: ‘Je roots blijven spreken’

Foto: Petra Fens

OUDESCHANS – Op 4 september heeft wethouder Giny Luth de duo-expositie: ‘Je roots blijven spreken’ geopend. De expositie is te zien van 3 september tot 6 oktober aan de Molenweg 4 Oudeschans, naast het Vestingmuseum.

Erika Stulp is galeriehoudster én kunstenaar. Sinds het voorjaar heeft ze een galerie in Oudeschans, die zij deelt met het Vestingmuseum. Daarvoor had ze een galerie in de Oude Kijk in ’t Jatstraat te Groningen. Afgelopen zondag opende wethouder Giny Luth in Oudeschans de eerste expositie. Daarin is werk te zien van Erika zelf en Simon Korving.

De expositie: Je roots blijven spreken is tot en met 5 oktober te zien. Dit eventueel in combinatie met een bezoek aan het Vestingmuseum. Galerie Erika Stulp, Molenweg 4, Oudeschans. Geopend op vrijdag, zaterdag en zondag, van 13.00 tot 17.00 uur. En op afspraak: 06-36167686. www.erikastulp.nl

Foto’s: Petra Fens en Erika Stulp


Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.