Open dag MartiniPlaza Groningen

Foto: Martiniplaza

GRONINGEN – Op zaterdag 1 oktober organiseert MartiniPlaza een open dag. Van 11.00 tot 16.00 uur bent u van harte welkom om een kijkje te nemen achter de schermen van MartiniPlaza.

Activiteiten

Ontdek MartiniPlaza tijdens een rondleiding, neem een kijkje in de keuken, laat je make-up en haar doen in de kleedkamers van de artiesten en geniet van diverse optredens. Op verschillende plaatsen zijn leuke activiteiten en presentaties georganiseerd voor jong en oud. Bij ontvangst krijgt u een gratis kopje koffie of thee. Bij een van de foodtrucks kunt u terecht voor een hapje en drankje.

Rondleidingen en workshops

Nieuwsgierig naar de kleedkamers van de artiesten? Altijd al willen weten hoe het er achter de coulissen uitziet? Of benieuwd naar de kantoren van de medewerkers van MartiniPlaza? MartiniPlaza organiseert zelf rondleidingen door het hele gebouw, maar natuurlijk kunt u ook zelf uw route uitstippelen. Vrijwel alle ruimten zijn toegankelijk. Daarnaast worden er diverse workshops georganiseerd. Wilt u een rondleiding of een workshop volgen? Dan kunt u zich aanmelden via de website www.martiniplaza.nl/agenda/open-dag.

Goodiebag

Bent u van plan om de open dag te bezoeken? Meld u dan aan via de website en ontvang tijdens de open dag gegarandeerd een goodiebag.

Meer informatie

Meer informatie over de open dag (en aanmelden) vindt u op: www.martiniplaza.nl/agenda/open-dag

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.