Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Bunde

Vanmorgen is een 19 jarige bestuurster van een Hyundai levensgevaarlijk gewond geraakt toen zij om half acht op de Boenster Hauptstraße met haar auto tegen een boom botste. Het slachtoffer is met spoed met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Papenburg

Bij een ongeval aan het Hauptkanal links is gistermiddag om vijf uur een 81 jarige vrouw zwaargewond geraakt. Het slachtoffer week met haar elektrische driewieler uit naar links omdat vermoedelijk een 51 jarige man op een e-bike de weg wou oprijden. Ze botste tegen de stoeprand, kwam ten val en belandde in de bosschages.

Zaterdagavond zijn tussen 20.30 en 21.30 uur bij een café aan de Am Stadtpark twee afgesloten e-bikes gestolen. De fietsen van de merken Cube en Hercules vertegenwoordigen een waarde van 4.200 euro.

Surwold

Tussen 10 en 11 september is ingebroken bij een kippenmesterij aan de Bergstraße. Er werd een van de ramen vernield. Voor zover men kan nagaan is er niets gestolen. De schade bedraagt 400 euro.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.