Aanleg hemelwaterriool zorgt voor wegwerkzaamheden in Scheemda

Foto: Catharina Glazenburg

SCHEEMDA – In verband met de aanleg van een hemelwaterriool is de Stationsstraat in Scheemda, ter hoogte van de Dwarslaan, vanaf maandag 19-9 tot en met vrijdag 23-9, afgesloten voor doorgaand verkeer. Voor fietsers en voetgangers is er wel doorgang mogelijk, wel wordt verzocht dit lopend te doen. Voor het overige verkeer is er een omleiding ingesteld.

Daarnaast is de Dwarslaan in Scheemda vanaf maandag 19-9 ook afgesloten voor doorgaand verkeer. Het gaat hier om het wegvak tussen de Stationsstraat en de Esbörgstraat. Hiervoor wordt geen omleiding ingesteld. Deze werkzaamheden nemen ca. 7 werkweken in beslag. Er wordt gefaseerd gewerkt vanaf de richting Stationsstraat.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.