Ook dit jaar weer een Groningse hoed voor Stieneke van der Graaf

Eigen foto

BLIJHAM, GRONINGEN – Ook dit  jaar draagt Stieneke van der Graaf een Groningse hoed gemaakt door Hetty Krook.

Het is de vierde hoed die Hetty voor Stieneke maakt. Twee jaar geleden maakte zij twee hoeden voor Prinsjesdag. Een voor Antje Diertens en een voor Stieneke. Door de drukke agenda van Stieneke was het vaak zoeken naar momenten om te overleggen en te passen, maar het is weer gelukt.

Hoe de hoed eruit ziet blijft nog even geheim tot het moment dat Stieneke er zelf mee naar buiten komt. Op Prinsjesdag zelf post Hetty een foto op haar website: www.hoedenvankrook.nl

Het is leuk om voor mensen hoeden te maken, voor moeders en oma’s van bruiden/bruidegoms, voor mensen met grotere of kleinere hoofden die toch graag een passende hoed willen, maar in de winkel niet slagen.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.