Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Bunde

De politie heeft gisteren in de namiddag in de Ost-West-Straße een 14 jarige bestuurder van een elektrische scooter aangehouden. De inwoner van Bunde moest het voertuig laten staan, omdat deze niet verzekerd was. Er is proces-verbaal opgemaakt.

Weener

Gisteravond om 22.45 uur negeerde een 16 jarige inwoner van Weener op de Wiesenstraße een stopteken van de politie en ging er op zijn brommer vandoor. Hij werd op de Beningastraße tot stoppen gedwongen. De brommer bleek niet verzekerd te zijn. Er is proces-verbaal opgemaakt.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.