Wethouder Nieboer opent fair in Botanicahof

Foto: Frans Stegeman


WINSCHOTEN – Vanmorgen heeft wethouder Nieboer de fair in Botanicahof geopend.

Dat Botanicahof aan de Hofstraat 25 jaar bestaat is voor de bewoners reden geweest om de Botanica-Hoffair te organiseren. Deze werd vanmorgen door wethouder Jurrie Nieboer geopend. Van 10:00 tot 17:00 uur kunnen bezoekers een groot aantal kramen bekijken, met allerlei artikelen en informatie, als zelfgemaakte luxe bonbons, kleding, keramiek, sierraden etc., maar ook was bijvoorbeeld de Zonnebloem aanwezig. Ook kan men een rondleiding krijgen en verschillende appartementen bezoeken om je eventueel daarna in te schrijven voor een appartement in de toekomst.

Botanicahof telt 23 koop- en 40 huurappartementen. Het is een woonvorm, met ieder z’n eigen woning, voordeur, kamer, keuken etc. Verder kan men deelnemen aan verschillende groepsactiviteiten, als biljarten, schilderen en nog vele andere. Het is zelfstandig wonen in Botanica-Hof èn ….. toch niet alleen!

Ingezonden door Frans Stegeman

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.