Feestweek Ter Apel start op de 31 ste editie van de Boeskoolmarkt

Foto: Ondernemers- en Handelsvereniging Mercurius

TER APEL – Het is bijna zover…..Aanstaande zaterdag 24 september vindt de 31 ste editie van de gezellige Boeskoolmarkt in het centrum van Ter Apel weer plaats. Dit is ook de start van de feestweek die van 26 september t/m 30 september plaatsvindt.

In deze week organiseert Ondernemers- en Handelsvereniging Mercurius een feestweek met leuke activiteiten voor jong en oud. Donderdag 22 september begint al de kassabonnenactie, deze duurt t/m woensdag 28 september. Op woensdagmiddag 28 september wordt voor kinderen van 7 t/m 12 jaar een volledig verzorgde kidsquiz in het Beachhouse op camping Moekesgat georganiseerd. Op woensdagavond kun je in het Boschhuis gezellig meedoen met de Troapeler Glamour Bingo en kans maken op geweldige prijzen. Op vrijdag is het graaidag, dan verkopen de deelnemende winkeliers de laatste opruimingsartikelen voor spotprijzen. Het winkelende publiek kan dan “graaien” naar koopjes. En als afsluiting van deze feestweek vindt op vrijdagavond 30 september een daverende vuurwerkshow in het park plaats!

U komt toch ook?

Ingezonden door Ondernemers- en Handelsvereniging Mercurius

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.