Recordopbrengst van 13.100 euro voor Nedmag Moonlightwalk Veendam

Op de foto van links naar rechts: Hans Deuze, President Lionsclub Veendam, Kevin de Haan, Veendam Beweegt Sportfonds en Alma Doedens, Nedmag. Foto: Willem van der Werf.

VEENDAM – De vijfde editie van de Nedmag Moonlightwalk Veendam werd ondanks de regen toch weer een daverend succes. Maar liefst 1310 deelnemers gaven zich op voor deze lustrum editie van de wandeling bij maanlicht. Gewapend met paraplu’s en poncho’s kwamen de wandelaars naar de startlocatie. Daar werd vlak voor de start het bedrag onthuld en de cheque van €13.100,- overhandigd aan het goede doel.


President Hans Deuze van de Lionsclub Veendam en Alma Doedens van hoofdsponsor Nedmag overhandigden de cheque aan Kevin de Haan van het Veendam Beweegt Sportfonds. Met dit bedrag kan het fonds volwassenen die leven van een uitkering, de bijstand of een minimum inkomen helpen om toch deel te nemen aan sport- of cultuuractiviteiten. Op de website veendambeweegt.nl is meer informatie te vinden over hoe een aanvraag in zijn werk gaat.

De Lionsclub Veendam is trots op de groeiende belangstelling voor het evenement en de opbrengst voor het goed doel. Maar ook op haar eigen leden die dit evenement samen met vele extra vrijwilligers mogelijk maken. Daarnaast is een evenement als dit niet mogelijk zonder de vele sponsoren. Al deze partijen zetten samen een bijzonder evenement neer in Veendam.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.