Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Bunde

Gistermorgen kregen tussen 04.05 en 05.00 uur bij het Eurofeest aan de Kirchring twee 23 jarige mannen ruzie. Hierbij gingen ze elkaar te lijf. Ze raakten lichtgewond. De politie heeft het incident op papier gezet.

Tussen 16 september 16.00 uur en 18 september 19.30 uur is voor de Sonderposten aan de Industriestraße in Bunde een raam van een witte vrachtwagen, van het merk Mercedes Benz, ingeslagen. Uit de auto werden een tablet en diverse documenten gestolen.

Aschendorf

Gisteravond zijn om negen uur op het kruispunt in de Große Straße een 21 jarige bestuurder van een VW Polo en een 24 jarige bestuurder van een VW Up tegen elkaar gebotst. Het ongeval gebeurde bij de spoorwegovergang waar auto’s voor de slagbomen stonden te wachten. Waar de ene bestuurder beweerde dat de slagbomen nog dicht waren en het licht op rood stond, zodat hij veilig het kruispunt kon oversteken, beweert de andere dat de bomen al weer omhoog waren en hij door kon rijden om de spoorwegovergang en daarmee ook het kruispunt te kunnen passeren. De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.