Theaterseizoen Theater Geert Teis feestelijk van start!

Foto: Marcel Lameijer.

STADSKANAAL – Afgelopen zaterdag was de Wattenavond in Theater Geert Teis. Een feestelijke presentatie van het nieuwe seizoen waarbij het publiek flink in de watten werd gelegd. Er waren optredens te zien van TikTok Tammo, Bert Hadders & De Nozems XL, Fabian Franciscus en Pieter van der Zweep. Daarnaast waren er mooie prijzen te vergeven, was er een overzicht van voorstellingen die dit seizoen in het theater te zien zijn en er was een feestelijke afterparty. De Wattenavond werd volledig zelf door het theater geproduceerd en gepresenteerd.

Weer gezellig als vanouds
Een feestelijke aftrap van het nieuwe theaterseizoen sluit een periode van twee jaar af waarin een bezoek aan het theater niet altijd vanzelfsprekend was. In 2019 werd de Wattenavond geïntroduceerd, met als doel het een jaarlijkse traditie te maken. Na het twee seizoen niet te hebben kunnen organiseren was er dit weekend dan eindelijk een tweede editie. De avond was tot de laatste stoel uitverkocht en het publiek heeft het erg kunnen waarderen. Er is bij het theater dan ook geen twijfel om er alsnog een jaarlijkse traditie van te maken.

Live optredens

Het komende seizoen zijn er 100 verschillende voorstellingen in Geert Teis te zien. Van vier van deze voorstellingen was een live preview te zien tijdens de Wattenavond. De avond werd afgetrapt door TikTok Tammo, die op 29 maart met het repertoire van Ede Staal komt. Vervolgens waren Bert Hadders & De Nozems XL te zien. Zij komen op 4 november hun Gronings talige album In Iemandsland spelen. Na de Pauze was er tijd voor cabaret met Fabian Franciscus, te zien op 5 april en Guilty Pleasure Hits, vertolkt door Pieter van der Zweep, te zien op 19 november.

Naast de optredens was er ruimte voor spellen, prijzen en gezelligheid. Zo waren er meerdere vrijkaarten te winnen en ontvangt iedereen die op de Wattenavond aanwezig was en tot 30 september kaarten koopt 2 vrijkaarten voor een Blind Date naar keuze.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.