Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Dörpen

De politie zoekt getuigen van een ongeval dat vanmorgen op de kruising van de B401 met de B70, ter hoogte van Dörpen plaatsvond. Daar reed een vrachtwagen over een vluchtheuvel. Daarbij raakten twee pijlborden beschadigd. De chauffeur is doorgereden.

Papenburg

Op 7 september is tussen 9.00 en 13.00 uur op de Carre parkeerplaats aan het Hauptkanal links een zwarte VW Polo aangereden. De auto heeft aan de rechterzijde voor 3.000 euro schade. De politie zoekt getuigen van de aanrijding.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.