Leerlingen Westerschool Bellingwolde zamelen oude elektrische apparaten in

Foto ingezonden door Marjan Begeman

BELLINGWOLDE – De leerlingen van groep 7/8 van O.B.S. Westerschool Bellingwolde zamelen elektrische apparaten in. Zij kunnen hiermee een schoolreis winnen naar het Nemo Science Museum in Amsterdam. Hieronder hun oproep:

Wij zijn leerlingen van de Westerschool in Bellingwolde. We doen mee aan de E-wast race, dat is een recycleproject. Dat betekent dat we oude, elektrische apparaten inzamelen. We hebben al heel veel opgehaald. We zamelen in, omdat het slecht is voor de aarde om verschillende grondstoffen uit de grond te halen. Daarom moeten we gaan recyclen.

Mensen kunnen via de website www.ewasterace.nl apparaten aanmelden. Wij komen dan bij u langs om het op te halen. We strijden tegen 10 andere scholen. Als we winnen, kunnen we een schoolreis winnen naar het Nemo Science Museum in Amsterdam!

Groetjes, groep 7/8 van O.B.S. Westerschool Bellingwolde

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.