Moeilijke fotopuzzel tijdens Jaarmarkt Oude Pekela

Foto ingezonden door Monika Orlowska Studio4Reclame

PEKELA – Het fotopuzzelspel met de ondernemers tijdens de Jaarmarktweek was een groot succes. Vele mensen hebben meegedaan aan de fotopuzzel. De bedoeling was de gezichten van de Pekelder ondernemers te koppelen aan de producten of diensten die ze verlenen. Dat was even zoeken, maar via de website van de Ondernemers Organisatie Pekela zijn veel bedrijven en personen gevonden.

Er is zelf groepsgewijs aan gewerkt en de tips gingen via messenger en whatsappgroepen heen en weer. Gelukkig hadden een aantal mensen het door; de winnende oplossing is de laatste zin van het Pekelder volkslied. ‘De Pekel A doorsneed het land, met veen en hei bedekt’.  De Ondernemers Organisatie Pekela heeft de prijswinnaars benaderd en de waardevolle prijzen uitgereikt.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.