Boeren-Box organiseert op 23 en 24 november agrarische beurs ‘Trots op het Noorden’ in Euroborg

Foto: Beursorganisatie Boeren-Box

GRONINGEN – De Boeren-Box organiseert de agrarische beurs ‘Trots op het Noorden.’ Stadion Euroborg is op woensdag 23 en donderdag 24 november het speelveld voor de agrarische sector. Dertig toonaangevende agrarische bedrijven presenteren zich deze twee dagen en delen kennis wat betreft actuele thema’s en ontwikkelingen met de bezoekers. De agrarische beurs ‘Trots op het Noorden’ is beide dagen kosteloos te bezoeken.


‘Trots op het Noorden’ is hét trefpunt voor alle agrarische ondernemers en hun (toekomstige) leveranciers en de plek voor iedereen die actief is in de agrarische branche. De beurs biedt een schat aan actuele informatie op het gebied van akkerbouw, rundvee- en dierhouderij. Het is tevens de ultieme plek om het netwerk uit te breiden en onderlinge contacten te versterken. Naast het bezoeken van de deelnemers op de beursvloer worden er in verschillende skyboxen van Euroborg seminars en trainingen aangeboden.

Stichting Boeren-Box is initiatiefnemer van de beurs en FC Groningen heeft haar huis beschikbaar gesteld voor de organisatie van de beurs. Voorzitter Jos Hofsteenge: “Als Boeren-Box stonden wij met succes in 2019 op de beurs Agro Techniek Assen, maar toen bleek dat de volgende editie werd geannuleerd, hebben wij als bestuur het besluit genomen zelf iets te organiseren. De behoefte in de agrarische sector om te netwerken, contacten te verstevigen en de nieuwste ontwikkelingen op agrarisch gebied te horen is groot. Veel van ons deden dat er ook gewoon handel tijdens de beurs”.

De agrarische beurs ‘Trots op het Noorden’ vindt plaats op woensdag 23 november van 10.00 tot 17.00 uur en op donderdag 24 november van 10.00 tot 22.00 uur. De beurs sluit op donderdag af met een beursborrel. Locatie van dit evenement is Stadion Euroborg, de thuisbasis van stichting Boeren-Box.

Bezoekers kunnen zich kosteloos aanmelden via https://www.boeren-box.nl

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.