Autumn Dreams bij Hof  van Sellingen

Foto: Johannes Velthuis

SELLINGEN – De heerlijke herfstperiode komt er weer aan! Om dat te vieren organiseert Hof van Sellingen weer het Autumn Dreams weekend.

Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober bent u van 11.00 tot 17.00 uur van harte welkom om langs te komen. U krijgt een drankje, lekkere hapjes en een rondleiding door de winkel.  In het Autumn Dreams weekend presenteren ze bij Hof van Sellingen de Nieuwe Collecties. Bij Gusto di Eize krijgt u lekkere hapjes te proeven, bij bloembinderij Fleurestiek laten ze u zien wat u zoal kunt met pompoen, herfstblad en meer items om een mooi herfststuk te maken. Of u laat hen dat prachtige herfststuk maken. Op de woondecoratie afdeling staat natuurlijk de prachtige nieuwe collectie van Riviera Maison en wordt een nieuw kledingmerk gepresenteerd. Natuurlijk staat Grandcafe Jacky’s voor u klaar om u te voorzien van een drankje. Al met al een complete shopping experience.

Mocht u zich liever helemaal als VIP willen laten behandelen dan wordt u geadviseerd om te reserveren voor 30 september. Dan wordt een compleet Tapas Diner geserveerd en krijgt u een rondleiding door de winkel. Aan deze avond zijn wel kosten verbonden. Meer informatie vind u op de facebook pagina.

Vrijdag 30 september: Autumn Dreams VIP  NIGHT 18.00 uur (op reservering)

Zaterdag 1 oktober: Autumns Dreams van 11.00 tot 17.00 uur

Zondag 2 oktober: Autumn Dreams van 11.00 tot 17.00 uur.

Hof van Sellingen, Dorpsstraat 8 9551 AE Sellingen

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.