Nieuwe exposities Bibliotheek Ter Apel

Foto: Catharina Glazenburg

TER APEL – Vanaf 3 oktober is in de bibliotheek van Ter Apel nieuw werk te zien van maar liefst drie kunstenaressen. Hermien Prins, Tienja Hensens en Wilma Musters stellen hun mooiste creaties beschikbaar voor de bezoekers.

Hermien Prins maakt beelden van keramiek waarbij ze inspiratie haalt uit de natuur. Vooral vogels en dieren hebben haar belangstelling maar ook in het maken van vazen, schalen en kommen haalt Hermien haar uitdaging.

Tienja Hensens en Wilma Musters exposeren samen hun schilderijen. De beide dames zijn altijd al creatief bezig geweest en hebben een schildercursus gevolgd. Sindsdien werken ze graag samen en inspireren ze elkaar. Tienja werkt met acrylverf en de stijlen van haar zijn heel divers van stilleven tot landschappen maar ook abstract werk is waar Tienja zich mee bezig houdt. Wilma schildert met acryl in uiteenlopende stijlen en maakt daarbij soms gebruik van materialen zoals eierschalen, verpakkingsmateriaal en stoffen.

De expositie is gratis te bezichtigen, ook als u geen lid bent van de Bibliotheek en loopt tot aan het einde van dit jaar.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.