Parenclub Tien Wagenborgen opent haar deuren

Foto: Ivonne Croeze

WAGENBORGEN – Na een moeilijke start i.v.m. onder andere de corona en meerdere praktische tegenslagen is het dan eindelijk zover. Uitbaatster Tineke van Huis is er helemaal klaar voor. Op Zaterdag 22 Oktober opent parenclub Tien aan de fam. Bronsweg 66 te Wagenborgen officieel haar deuren.

Parenclub Tien is een swingers-, parenclub waar men op vele manieren erotisch kan uitgaan. Ook is de club uitermate geschikt voor de BDSM liefhebber. In het gehele pand en buiten zijn verschillende mogelijkheden gecreëerd voor een mooi BDSMspel.

De club is al een poosje open voor bezoekers maar omdat er een aantal zaken nog afgerond moesten worden, heeft de officiële opening op zich laten wachten.

Tevens zal er op zaterdag 15 oktober van 11.00u – 16.00u een open/inloopdag zijn waar iedereen die nieuwsgierig is een kijkje kan komen nemen. Zowel als op de open dag en bij het openingsfeestje zal ex playboy model Gitte Lamper aanwezig zijn en ook DAMAX BDSM zal er te vinden zijn.

Club Tien is een knusse club niet ver vanaf de A7. Het is gevestigd in een mooie rustieke boerderij met een huiselijke en warme aankleding binnen. Hygiëne, veiligheid, respect en gezelligheid staan hoog aangeschreven bij de club. Bijna elke week zijn er themafeestjes in de club.

Wil je weten wat er wanneer te doen is of  meer informatie? Kijk op www.parenclubtien.nl of mail naar info@parenclubtien.nl

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.