Informatiebeurs “Zonder zorgen voor de dag van morgen” goed bezocht

Foto: Catharina Glazenburg

WEDDE – Zonder zorgen voor de dag van morgen; zo lang mogelijk veilig en zelfstandig blijven wonen, welke financiële mogelijkheden zijn er en waar liggen de valkuilen. Hierover hoorden bezoekers meer op de informatiebeurs die vanmiddag in het Dorpshuis De Voortgang te Wedde werd georganiseerd.

Op de beurs stonden stands van verschillende instanties en bedrijven, zoals: Meijer Zorgbeheer, Stukje Beveiliging, gemeente Westerwolde, het Repaircafé, Regiobank Visser, Notarissen Jansen en Bergman, Jouw Bespaarcoach, computercursus Klik en Tik van Biblionet en natuurlijk ook Wedde dat ’t lukt. Medewerkers en vrijwilligers gaven desgewenst informatie over hun bezigheden. Volgens een van de deelnemers werd de beurs goed bezocht: “het liep de hele middag lekker door”.

Foto’s: Catharina Glazenburg

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.