Eerste klaverjasavond van het seizoen bij v.v. Westerwolde

Foto: Tedo Swarts

VLAGTWEDDE – Vrijdagavond 7 oktober a.s. vindt de eerste klaverjasavond van de v.v. Westerwolde van het seizoen 2022 / 2023 (georganiseerd door de activiteitencommissie) plaats.

Mocht het voorstel tijdens deze avond goed worden ontvangen, dan worden er in de maanden oktober t/m april totaal zeven klaverjasavonden georganiseerd. De data hiervan zullen binnenkort worden gecommuniceerd.  

In principe kan iedereen aan deze kaartavonden deelnemen, wel of geen lid van de v.v. Westerwolde. Aan het eind van de avond gaat iedere deelnemer met een vleesprijs naar huis. In verband met de inkoop van deze vleesprijzen kan het zijn dat het inleggeld naderhand nog iets verhoogd wordt. Ook zullen er tijdens de eerste speelavond op 7 oktober a.s. nadere afspraken worden gemaakt m.b.t. het aantal te spelen avonden om uiteindelijk voor het klaverjaskampioenschap van de vereniging in aanmerking te komen.   De AC hoopt er dit seizoen ook weer een leuk en gezellig klaverjastoernooi van te maken.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.