Op obs de Wiekslag te Blijham kwam tijdens de opening van de Kinderboekenweek een boek tot leven 

Foto ingezonden door Annet Flim

BLIJHAM – Vanochtend vroeg openden alle kinderen op obs de Wiekslag, samen met hun juffen en meesters, de kinderboekenweek.

Alle juffen en meesters, gekleed in het groen, lazen een stukje voor uit het verhalenboek: ‘Een krokodil in het bad’. Tijdens het voorlezen kwam het verhaal tot leven. Eén van de juffen speelde het meisje uit het verhaal. Het boek kwam uit de boekenkast. Na het voorlezen, ontvingen alle groepen een boek, passend bij de Kinderboekenweek.

De komende 10 dagen wordt er in het bijzonder aandacht besteed aan het lezen, leesbevordering en boeken. Het thema dit jaar is Gi-Ga-Groen. Aan het einde van de Kinderboekenweek is er op school een tentoonstelling. In elke groep wordt er op een andere manier aandacht besteed aan dit onderwerp.  

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.