Kids Fun Day’s Oldambt tijdens herfstvakantie in sporthal Stikkerlaan

Foto ingezonden door Wilma Bunt Kids Fun Day's Oldambt

WINSCHOTEN – Op 18, 19 en 20 oktober 2022, van 13.30 uur tot 16.30 uur wordt Kids Fun Day’s Oldambt gehouden het 3 daagse evenement in de sporthal aan de Stikkerlaan in Winschoten. Het leuke uitje voor kinderen van 5 t/m 12 jaar in de herfstvakantie.

Wethouder Jurrie Nieboer opent het evenement op 18 oktober.. De kinderen kunnen knutselen, groenhoek, springen, klauteren, klimmen, rolschaatsen, gamen, lol hebben met clown Coco , dansen, kickboksen en nog veel meer. Samen met een aantal vrijwilligers van (Alfa College, Hanze hogeschool,
Dollard College en fanatiekelingen) maken we er drie fantastische dagen van.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.