V.V. Veelerveen aan kop in 4C!

BEERTA – De kraker in de vierde klasse C ging gistermiddag tussen THOS uit Beerta en V.V. Veelerveen. De geelhemden wonnen met 0-1 en staan zodoende bovenaan met 10 punten uit 4 wedstrijden.

Veelerveen miste nog al wat basisspelers, maar leverde qua kwaliteit niet in. Ze kwamen heel goed uit de startblokken en creëerden de nodige kansen. Net als vorige week tegen Bellingwolde kwamen ze maar niet tot scoren. THOS werd een enkele keer gevaarlijk via de counter. De ruststand was 0-0.

In de tweede helft aanvankelijk hetzelfde spelbeeld. Veelerveen dat weer de nodige kansen kreeg, maar niet tot scoren kwam. Dat lukte Kevin Rosevink uiteindelijk wel! Hij scoorde de 0-1 en had even later de 0-2 op zijn schoen, maar raakte de lat. Aan het eind van de wedstrijd volgde een fase, waarin het heel spannend werd. THOS had zeker de kans om 1-1 te maken, maar deed dit niet.

En zo keerde Veelerveen huiswaarts met drie punten. Doordat BNC van Bellingwolde verloor met 3-1 staat Veelerveen nu bovenaan. Volgende week is er geen programma, op 30 oktober speelt Veelerveen de uitwedstrijd tegen BNC in Finsterwolde.

Jacob Musch maakte enkele foto’s van de wedstrijd.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.