Geslaagde scootmobielcursus bij Zorghuis Samen

Foto ingezonden door Arnesto Ovaa

ONSTWEDDE Gisteren werd bij Zorghuis Samen een scootmobielcursus gehouden.

‘Het was weer een geslaagde middag, de tweede activiteit van de Beweegmaand oktober bij Zorghuis Samen. Deze keer stond de scootmobiel centraal, dat is nu een zeer actueel thema. Er gebeuren de laatste tijd veel ongevallen met deze voertuigen.

Een cursus scootmobielrijden was dus zeker op zijn plaats en ondanks de wat matige opkomst (8 deelnemers) hebben we toch een heel goed gevoel overgehouden aan deze middag. Want was is nu leuker om te zien dat twijfelende deelnemers toch plaatsnemen (onder deskundige leiding van vrijwilligers van Veilig Verkeer Nederland) in een scootmobiel en daarna stralend een oorkonde in ontvangst nemen.

Ook met dank aan Mobi Care, die 2 leenscootmobielen beschikbaar had gesteld.

Volgend voorjaar weer een cursus, georganiseerd door Welstad in samenwerking met VVN in Musselkanaal!

Ingezonden door Arnesto Ovaa

De foto’s vindt u HIER

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.