Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Papenburg

De politie zoekt getuigen van een ongeval dat vrijdag om 14.45 uur plaatsvond op de Flachsmeerstraße. Daar botsten ter hoogte van de Overledinger Straße een zwarte BMW, bestuurd door een 21 jarige man, en een andere auto met de buitenspiegels tegen elkaar. De schade aan de BMW bedraagt 1.000 euro. De andere auto is doorgereden.

Haren

Gisteravond is de brandweer om 17.20 uur uitgerukt voor een keukenbrand aan de Sanddornweg. Daar had de bewoonster een pannetje op het vuur vergeten. De keuken stond vol rook. Er raakte niemand gewond en het vuur heeft zich niet door de keuken uitgebreid.

Börger

Gistermiddag werd om 15.28 uur alarm gegeven omdat bij een bedrijf aan de Mühlenberg amoniak vrijkwam. De oorzaak was een defect aan de afsluiting van een koelinstallatie, waardoor koelvloeistof lekte. De brandweer heeft metingen verricht. Volgens de politie was er geen gevaar voor de omwonenden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.