Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Meppen

Vanmiddag is rond één uur op de parkeerplaats van een supermarkt aan de Schwefinger Straße een geparkeerde KIA aangereden. Vermoedelijk gebeurde dit met een Ford. De politie vraagt getuigen van de aanrijding zich te melden. Ze willen met name graag in contact komen met een man die zich als getuige bij de gedupeerde heeft gemeld, maar niet zijn gegevens heeft achtergelaten.

Vanmiddag vond tussen drie en vijf uur een aangekondigde demonstratie met als onderwerp: tegen de Taliban en voor vrouwenrechten in Afghanistan plaats. Zo’n 100 deelnemers verzamelden zich op het plein bij het raadhuis en gingen te voet naar de Windthorplatz. Er deden zich geen ongeregeldheden voor.

Op 18 oktober is tussen 14.40 en 15.00 uur op de parkeerplaats van een supermarkt aan de Am Neuen Markt een zwarte VW Polo aangereden. De wagen heeft schade aan de wielkast linksachter. Over de hoogte van de schade is nog niets bekend.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.