Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Walchum

Tussen zaterdag 17.00 en zondag 16.30 uur zijn in de omgeving van Hasselbrock kostbare onderdelen van meerdere vrachtwagens gestolen. Zo werd uit een vrachtwagen het stuurmechanisme gestolen. De wagen stond op een bedrijfsterrein aan de Dorfstraße geparkeerd. De schade wordt op 16.000 euro geschat.

Meppen

Tussen 17 en 22 oktober is aan de Ludwigstraße een geparkeerde grijze Ford B-Max aangereden. De veroorzaker is doorgereden. De schade wordt op 500 euro geschat.

Papenburg

Op 14 oktober is tussen 19.00 en 21.25 uur aan op het marktplein aan de Rathausstraße een zwarte VW Passat beschadigd. De wagen heeft schade aan de linkerzijde. De schade bedraagt 3.000 euro. De veroorzaker is onbekend.

Lehe

Vanmiddag zag een 48 jarige bestuurder van een Volvo XC90 om 13.30 uur een tegemoetkomende VW Golf over het hoofd toen hij linksaf de B70 in de richting van Papenburg wou oprijden. Bij de daaropvolgende botsing raakte de 57 jarige bestuurder van de VW gewond.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.