Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Weener

De politie heeft gisteravond om 21.50 uur bij het station van Weener een 22 jarige Portugees aangehouden. Hij zat in de internationale trein van Nederland naar Weener. In zijn jaszak had hij een buideltje met vier gram cocaïne en 88 gram hasj. De drugs vertegenwoordigen een straatwaarde van 1.100 euro. De man is op grond van de narcoticawet ingesloten.

Sögel

Vanmorgen is rond zeven uur op de parkeerplaats aan de Knippers Kohlenhof een zwarte Honda aangereden. De wagen heeft schade aan de voorzijde. Dit wordt op 2.000 euro geschat. De veroorzaker is onbekend.

Meppen

Tussen 5 en 19 oktober zijn bij een in aanbouw zijnde loods aan de Lehrter Straße meerdere diefstallen gepleegd. De dieven sloegen drie keer toe. Ze gingen er met lampen, diverse elektrische apparaten en schoonmaakartikelen vandoor. De schade wordt op 1.600 euro geschat.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.