Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Bundespolizei

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Bunde

Medio oktober is bij de camperplaats aan de Friedhofweg in Bunde een muntenautomaat van een watervoorziening opengebroken. Het is niet bekend hoeveel munten er gestolen zijn.

Papenburg

Op 18 oktober is tussen 13.20 en 13.30 uur aan de Marktstraße een geparkeerde zilvergrijze Skoda Fabia aangereden. De wagen heeft schade aan een deur. De schade wordt op 800 euro geschat.

Tussen 26 oktober 1.00 uur en 27 oktober 17.00 uur is bij een woning aan de Bahnhofstraße ingebroken. De daders verschaften zich met geweld toegang tot de woning,maar maakten niets buit. De schade bedraagt 100 euro.

Meppen

Vanmorgen om 6.50 uur moest een 49 jarige bestuurder van een Ford Kuga op de B70 (Lingener Straße) uitwijken voor een tegemoetkomende automobilist die meerdere voor hem rijdende auto’s wou inhalen. Hierbij botste de tegemoetkomende wagen tegen zijn linker buitenspiegel. Een achter hem rijdende 26 jarige bestuurder van een VW Golf week eveneens uit naar rechts. Ook zijn buitenspiegel en bumper werden door de onbekende automobilist aangereden. De veroorzaker reed in een donkere personenauto. De politie is naar hem op zoek.

Lathen

Gistermorgen is tussen 7.00 en 7.20 uur aan de Bahnhofstraße een geparkeerde zwarte VW Golf aangereden. Hierbij ontstond schade aan de linker buitenspiegel. De schade wordt op 200 euro geschat. De veroorzaker is onbekend.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.