Veel medailles op het 45e Hunebedtoernooi in Borger

Foto ingezonden door Ronnie Grave

BORGER – Met een mooie groep judoka’s heeft Judoschool Tan Ren Jutsu meegedaan aan het 45e Hunebedtoernooi in Borger. Een leuk toernooi voor zowel de opstap judoka als de ervaren wedstrijdjudoka. De een had een grote poule de ander wat kleiner, maar allemaal konden ze hun geleerde technieken laten zien. Wat resulteerde in de volgende medailles:

Goud: Anique Bischoff, Heleen Pool, Linn Koster, Thomas Groenbroek, Erik Pool, Kirsten Hindriks , Demyann Balvert

Zilver: Joleen Bischoff, Rowan Oosterveld

Brons: Reshum Sagel, Elina Smit, Luca Hindriks, Jayden Slijkhuis

De judoka’s die geen medaille wonnen lieten een prima indruk achter en hebben weer meer ervaring opgedaan. Coaches Ronnie Grave en Mick Koster kijken dan ook meer dan tevreden terug op een mooie dag in Borger. Voor meer informatie, locaties en 3 gratis proeflessen kijk op tanrenjutsu.nl en like ons op social media.

Ingezonden door Ronnie Grave

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.