Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Weener

Zondagmiddag heeft de politie op het treinstation van Weener een 30 jarige Poolse man aangehouden. Hij zat in de trein die vanuit Nederland naar Weener was gereisd. Na controle van zijn gegevens bleek dat hij gezocht werd voor ernstige mishandeling. Van de zeven maanden gevangenisstraf moest hij er nog vijf uitzitten. Hij is naar een justitiële inrichting overgebracht.

Ook zal de man zich moeten verantwoorden voor een kleine hoeveelheid verdovende middelen die hij bij zich had.

Haren

Vrijdag is tussen 7.00 en 16.00 uur op de parkeerplaats van een supermarkt aan de Ridderingsesch een zwarte VW Passat aangereden. De wagen heeft schade aan het linker spatbord aan de voorkant. De veroorzaker is onbekend.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.