Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Meppen

Vannacht zijn in het centrum van Meppen meerdere vernielingen gepleegd. Er zijn honderden stickers op gevels, etalages en verkeersborden geplakt en werd er met verf gesmeerd. Het exacte schadebedrag is nog niet bekend. De schade heeft te maken met de wedstrijd in de derde klasse van morgen, waarin SV Meppen en VFL Osnabrück tegenover elkaar staan. De politie is een onderzoek gestart.

Gisteren is tussen 7.30 en 12.00 uur op de parkeerplaats van een bedrijf aan de Riedemannstraße een Ford Focus aangereden. De wagen heeft links achter schade. Dit wordt op 1.000 euro geschat. De veroorzaker is onbekend.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.