Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Weener

Uit een afgesloten schuur bij een woning aan de Süderstraße is gisteravond gereedschap ter waarde van 400 euro gestolen. De politie doet onderzoek.

Haren

Op 7 november is tussen 14.30 en 18.30uur bij een apotheek aan de Lange Straße een grijze VW Up aangereden. De schade wordt op 1.800 euro geschat. De veroorzaker is onbekend.

Meppen

Rond het middaguur besloten een 55 jarige bestuurder van een VW Passat en een daarachter rijdende 19 jarige bestuurder van een VW Golf op de L48 tegelijkertijd de voor hen rijdende weggebruiker in te halen. Hierbij kwam de 19 jarige door onbekende oorzaak met zijn wagen in de linker berm terecht en botste tegen een boom. Hij raakte daarbij levensgevaarlijk gewond. Zijn 20 jarige passagier raakte zwaargewond.

Löningen

Sinds gisteren wordt vanuit Löningen de 16 jarige Nathalie O. (foto) vermist. Ze werd gisteravond om half twaalf door haar ouders als vermist opgegeven. Het meisje is gistermiddag om 13.10 uur voor het laatst bij de middelbare school aan de Linderner Straße gezien.

Er is een grote zoekactie opgestart. In verband met de ernst van de zaak heeft de politie een foto van haar vrijgegeven. Nathalie is ongeveer 155 cm lang en heeft blond, schouderlang haar met een pony. Meestal draagt ze het haar in een paardenstaart. Gisteren droeg ze een roze jack van het merk Bench, een blauw/witte spijkerbroek met gaten, blauw/witte schoenen, zogenaamde Chucks, en had ze een grijs-paarse schoolrugzak bij zich.

Getuigen die Nathalie hebben gezien of informatie kunnen geven over haar verblijfplaats worden verzocht contact op te nemen met de politie van Cloppenburg.

Update

Het meisje is door een oplettende getuige gevonden. Ze is in goede gezondheid met haar ouders herenigd.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.