Automobilist gewond na botsing tegen geparkeerde auto (Update)

Foto: Dennie Gaasendam

VEENDAM – Vanavond is een automobilist gewond geraakt toen hij met zijn wagen tegen een geparkeerde auto reed.

Rond kwart voor zes is op de Middenweg in Veendam een auto tegen een geparkeerde auto gebotst. De geparkeerde auto werd zo’n tien meter vooruit geduwd. De achterste auto kwam vervolgens op het voetpad tegen een paaltje tot stilstand.

De hulpdiensten, waaronder brandweer Veendam en de traumahelikopter, werden gealarmeerd. Hun inzet bleek niet nodig, de inzetten werden geannuleerd.

De bestuurder kon met behulp van het ambulancepersoneel naar de ambulance lopen en is na behandeling ter plaatse overgebracht naar het Martiniziekenhuis. De beide zwaar beschadigde auto’s zijn afgesleept. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s en info: Dennie Gaasendam, DG-Fotografie

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.