Speciaal concert met EP presentatie van Edwin Jongedijk

Foto: Erik Meijerkink

VALTHERMOND – Aanstaande zaterdagavond 19 november om 20:00 uur presenteert Edwin Jongedijk zijn EP Terugge in Concertboerderij d’Rentmeester in Valthermond.


‘Het leven, de liefde en verlangen’, dat is wat Edwin Jongedijk met zijn donkere stem bezingt
in zijn Groningse liedjes. De zanger is onder andere bekend van de hits ‘As Ik De Kaans Zol
Kriegen’, ‘Astoe Aan Mie Denkst’ en ‘Riekdom’. Nu staat Jongedijk op de planken met zijn nieuwe EP Terugge. Natuurlijk, omdat hij eindelijk weer terug is op het podium. Maar ook omdat de zanger terug is met nieuwe muziek. De nieuwe liedjes staan in het teken van teruggaan, terugkijken, terugdraaien en terugkrijgen, kortom Terugge!


Edwin haalt ook deze keer zijn muzikale inspiratie uit de Amerikaanse country en rootsmuziek en combineert deze invloeden met herkenbare Groningse teksten. Deze avond speelt Jongedijk zijn nieuwe liedjes en combineert ze met het beste van zijn Groningstalige werk. Hij laat zich begeleiden door een fantastische band; Martijn Deuling – gitaar, Marcel Gerritsen – Pedalsteel, Gitaar & dobro, Robin Muilwijk – Bas & zang, Jaap Visschering – Drums & Zang en Jasper Blokzijl – Piano, Orgel & zang . Het belooft een unieke ervaring te worden!

Je bent van harte welkom om deze unieke voorstelling te komen bezoeken in de sfeervolle
concertboerderij d’Rentmeester in Valthermond. Klik HIER voor meer info.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.