Mazzelmoaze gaat op jacht naar het Noorderlicht

Foto: Mazzelmoaze

WINSCHOTEN – Vrijdag vertrekt fotograaf Mazzelmoaze voor weer een nieuw avontuur met The Barrel Challenge.

Aanstaande vrijdag verzamelt zich in Winschoten een groep deelnemers voor een reis naar het Noorderlicht in Zweeds Lapland. De tour wordt weer georganiseerd door Rob en Meini Zweep, van Zweep Events uit Winschoten. Hoewel het evenement onder de noemer The Barrel Challenge wordt georganiseerd, geldt er enkel en alleen voor de Noorderlichteditie geen bouwjaar of adviesprijs voor de auto; elke auto mag mee. Samen gaan de deelnemers weer een hoop lol en gekkigheid beleven, tijdens de reis door weer en wind in een oud barrel of deze keer in een nieuwe bak, met natuurlijk een enorm grote kans hét Noorderlicht in levende lijve te aanschouwen.

De officiële start is op zaterdag 19 november in Trelleborg. Op 18 november stappen de deelnemers in Travemunde op de ferry; de nachtboot waarop ze kunnen genieten van een buffet en een ontbijt. Op deze manier komen ze goed uitgerust aan in Trelleborg, waar ze een pittige dag voor de boeg hebben.
Daar start dan ook direct de Jacht op het Noorderlicht in Zweeds Lapland.

Fotograaf Mazzelmoaze reist weer mee. Hij houdt ons op deze website van zijn avonturen op de hoogte. Op maandag, woensdag en vrijdag is hij te horen in het programma De Dag Vanmorgen bij Groningen1.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.