Gewonde bij steekincident Veendam

Foto: Dennie Gaasendam

VEENDAM – Rond kwart over zes vond aan het Bocht Oosterdiep in Veendam een steekincident plaats.

Hulpdiensten zijn om 18.20 uur gealarmeerd voor een steekincident in de omgeving van een coffeeshop aan het Bocht Oosterdiep in Veendam. Er is één persoon gewond geraakt. De man kon zelfstandig naar een ambulance lopen. Hij is na behandeling in de ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

De politie is op zoek naar de dader en het wapen. Hierbij is ook een speurhond ingezet. Er werd onderzoek gedaan in een complex aan de Burgermeester Bosscherstraat. Naar verluidt is daar bewijsmateriaal veilig gesteld. Dit is niet door de politie bevestigd.

Info en foto’s: Dennie Gaasendam, DG-Fotografie

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.