Koffie en concert in vanBeresteijn

Foto: Henk Drenth

VEENDAM – Op 27 november, om 11.00 uur is er een koffieconcert in de foyer van Cultuur & Congrescentrum vanBeresteyn. Symfonieorkest ‘Educa Symfonia’ zorgt dan, onder leiding van dirigent Joël Smits, voor een afwisselend concert met licht klassieke- en filmmuziek.

In september heeft het orkest meegedaan aan het Tellerlikkerfestival in Winschoten. Uit dat project worden gespeeld: Oblivion en Gabriël’s oboe van Morricone. En natuurlijk ‘geen dag zonder Bach’! van hem staan ‘Wachet auf, ruft uns die Stimme’ en ‘Jesus, bleibet meine Freude’. Bijzonderheid: in dit concert zullen drie solisten te horen zijn, Daan Vermaat cello, Tom Vink trompet en Kees Vale saxofoon.

Dus alle reden om op 27 november naar het koffieconcert te komen!

Cultuur & Congrescentrum vanBeresteyn

Museumplein 5a

Veendam

‘Educa Symfonia’ is opgericht door Cultuur & Congrescentrum vanBeresteyn en het VKSO, het orkest van de Veenkoloniën. Inmiddels is er een nauwe samenwerking met de Muziek-

Dans- en Theaterschool. ‘Educa Symfonia’ voert bijzondere projecten uit, zoals het begeleiden van popmuziek, het geven van educatieve concerten voor kinderen en volwassenen.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.