Barrels op de boot naar Trelleborg

Foto: Mazzelmoaze

WINSCHOTEN – Vandaag vertrok een groep deelnemers voor een reis naar het Noorderlicht in Zweeds Lapland. Ze verzamelden zich bij Café Dommering op het Marktplein in Winschoten.

De tour wordt weer georganiseerd door Rob en Meini Zweep, van Zweep Events uit Winschoten. Hoewel het evenement onder de noemer The Barrel Challenge wordt georganiseerd, geldt er enkel en alleen voor deze Noorderlichteditie geen bouwjaar of adviesprijs voor de auto; elke auto mag mee. Deze keer rijden er 75 auto’s mee.

Samen gaan de deelnemers weer een hoop lol en gekkigheid beleven, tijdens de reis door weer en wind in een oud barrel of deze keer in een nieuwe bak, met natuurlijk een enorm grote kans hét Noorderlicht in levende lijve te aanschouwen.

De officiële start is op zaterdag 19 november in Trelleborg. Vanavond stapten alle 160 deelnemers in Travemunde op de nachtboot. Morgen komen ze na een goed ontbijt goed uitgerust aan in Trelleborg. Daar start dan ook direct de Jacht op het Noorderlicht in Zweeds Lapland.

Fotograaf Mazzelmoaze reist weer mee. Hij houdt ons op deze website van zijn avonturen op de hoogte. Op maandag, woensdag en vrijdag is hij te horen in het programma De Dag Vanmorgen bij Groningen1.

Foto’s Mazzelmoaze, HIER vindt u nog veel meer.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.