Open dag grenskantoor Bellingwolde

Foto: Richart Joling

BELLINGWOLDE – Zaterdag 26 november is er open dag bij het grenskantoor in Bellingwolde.

Het voormalig grenskantoor aan de Rhederweg in Bellingwolde gaat dienst doen als kantoor van het bedrijf Rolloek B.V. uit Ter Apel. Statenlid Richart Joling, eigenaar van Rolloek B.V., heeft in september 2020 het gebouw voor een symbolisch bedrag van de gemeente overgenomen. Het gebouw, dat sinds 1993 leeg staat, is helemaal gerestaureerd en ziet er weer authentiek uit, inclusief een plakkaat van de marechaussee aan de muur, de historische douaneauto en een slagboom.

Op 26 november is er van 10.00 tot 16.00 uur open dag. U bent van harte welkom het vernieuwde grenskantoor te komen bekijken.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.